Se Hire Qualitys webbinarie:
Så behåller du småbolagsandan
i kraftig tillväxt


Ett kostnadsfritt webbinarie som riktar sig till dig som jobbar i en ledande roll i ett litet eller medelstort bolag i tillväxt. Registrera dig nedan och se webbinariet när det passar dig.

(OBS! De första 30 sekunderna som Predrag pratar är ljudlösa pga ett ljudproblem. Detta ljudproblem resulterade i att ljudet kommer gå upp och ner i resten av webbinariet. Vi försöker lösa problemet nu i efterhand.)
Se webbinariet nu

Ett kostnadsfritt webbinarie om företags utmaningar vid kraftig tillväxt.

Det här webbinariet riktar sig till dig som jobbar i en ledande roll i ett litet eller medelstort bolag i tillväxt.

Det är klart att du vill växa och låta fler kunder ta del av dina produkter och ditt erbjudande, men med tillväxt kommer också utmaningar. I det här webbinariet delar Predrag med sig av sina erfarenheter inom området.

Om vi växer, kommer
  • vi tappa det vi är bra på?
  • vi tappa atmosfären som gör det så kul att komma till jobbet?
  • de tröga storbolagsrutinerna och kulturen få sitt fäste hos oss också?
  • vi kunna leverera eller blir det kaos?
  • vi kunna behålla allt det positiva vi har idag?

I webbinariet presenterar Predrag Pucar sin resa tillsammans med NIRA Dynamics, ett företag inom automotive som på 20 år gått från en avknoppning från Linköpings Universitet till att vara ett bolag på över 120 anställda plus konsulter och en omsättning på över 250 miljoner kr. Med svarta siffror under den kraftiga tillväxten.

Predrag belyser de framgångsfaktorer som han ser ligga bakom en sådan tillväxt. Att just kunna växa men behålla känslan av det lilla och effektiva bolaget.

För vad är alternativet – att sitta nöjd och tacka nej till affärer?
Predrag Pucar har erfarenheter både från stora och små bolag. Han har jobbat på Saab i Linköping i 14 år, i roller som systemingenjör, projektledare, linjechef och mot slutet som chefsingenjör för det nya Gripen-flygplanet.

Därefter har han varit VD på NIRA Dynamics AB i 10 år, där han lett företaget på en resa från 20 anställda till idag över 150 personer knutna till NIRA världen över. Hela tiden med god lönsamhet.

Predrag är sedan 1/9 2020 VD och delägare i DIXOR AB, som i huvudsak tillhandahåller interimslösningar och ledarroller inom ett flertal områden.Dela vidare